Event Company Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbrief
mei 2020
Beste Relatie,
Samenzijn met familie, vrienden, collega’s en relaties. We realiseren ons waarschijnlijk nu pas hoe belangrijk écht contact is. Hopelijk gaat alles goed met jou en je dierbaren, ben je gezond en komen wij gezamenlijk deze bizarre periode door. Gelukkig is er eindelijk een stip aan de horizon; vanaf 1 juni kunnen we weer open voor kleine groepen en vanaf 1 juli hopelijk tot 100 personen. Zowel buiten als binnen is er bij ons genoeg ruimte voor mooie events en bijeenkomsten. De komende tijd zijn wij onze landgoederen nog mooier aan het maken en openen we 2 pop-up restaurants. Met behulp van al onze collega’s waar we zo trots op zijn. Het blijkt maar weer dat een sterk team in moeilijke tijden overeind blijft. Wij kunnen niet wachten om jou weer te mogen ontvangen op onze landgoederen.
Hopelijk tot snel!
We gaan weer open!
Eindelijk is daar die lang gehoopte stip aan de horizon: vanaf 1 juni kunnen we weer kleine groepen ontvangen en hopelijk versoepelt de overheid vanaf 1 juli de maatregelen en mogen we bij elkaar komen met grotere groepen. Wil je voor die tijd al een bijeenkomst plannen? Neem contact met ons voor beschikbaarheid of een privé-afspraak info@eventcompany.nl of 070-41 52 185.
Wat kan er
Vanaf juni: Pop-up restaurant Te Werve Buiten
Wil je zelf komen ervaren hoe bijzonder de plek aan het water is bij Te Werve Buiten? Vanaf juni kunnen we ons pop-up restaurant met terras aan het water openen. Houd onze site in de gaten voor de openingsdagen. Wel even reserveren!
Pop-up restaurant Te Werve Buiten
Asperge diner
Nieuw: Pop-up restaurant De Hooge Vuursche
Altijd al eens met vrienden of familie willen dineren in dit prachtige kasteel? Vanaf juni is ons pop-up restaurant geopend en serveren wij heerlijke gerechten. Helemaal leuk om te combineren met een overnachting in het kasteel. Voor de zomer ontwikkelen we een paar actieve arrangementen zoals een autorally in een oldtimer of E-Chopper tour met diner en overnachting.
Pop-up restaurant De Hooge Vuursche
Asperge diner
Teambuilding op afstand!
Ook wij missen het persoonlijke contact met onze collega’s ontzettend. Gelukkig zijn er genoeg activiteiten die je samen kunt doen om de teamspirit erin te houden. Bekijk hier onze favoriete teambuildingactiviteiten op afstand!
Teambuilding op afstand
    
Ontspannen op onze landgoederen
De afgelopen weken mochten we niet veel, maar genoten we wel volop van het prachtige weer en de natuur om ons heen. Vele wandelaars wisten ook onze landgoederen te vinden, waar we erg blij mee zijn. Wil jij na een dag hard werken ook tot rust komen in de natuur? Met deze 5 tips kom jij zeker aan je dagelijkse dosis ontspanning. 
5 Tips om te ontspannen in de natuur
Event Company
Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op collega’s of  klanten. Dat is het verschil dat we maken.
Lees meer
Contact
E-mail opties