Event Company Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbrief
januari 2020
Geachte Relatie,
Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Nieuwe kansen voor uw organisatie, voor uw medewerkers en voor uzelf. Misschien heeft u wel als voornemen om meer focus aan te brengen. Of om vergaderingen te organiseren die echt impact maken. Om u een stukje op weg te helpen, schreven wij hier twee blogs over. Om u te inspireren! Januari is volgens ons de gezondste maand van het jaar...en daar haken we graag op in met ons brainfood trainingsarrangement en dit arrangement sluit weer mooi aan bij meer focus en impact tijdens uw meeting.
6 tips voor meer focus tijdens de training
Investeren in uw medewerkers kent eigenlijk alleen maar voordelen: ze raken gemotiveerder, gaan efficiënter werken en worden breder inzetbaar. Maar hoe haalt u alles uit de training die u organiseert? Wij geven u 6 tips voor meer focus tijdens de training
6 tips voor meer focus
Asperge diner
Zó organiseert u een vergadering met impact!
Weet u het doel van uw vergadering dan bent u al een heel eind op weg om de meeting te organiseren die impact maakt. Met deze tips én stappenplan verdubbelt u de impact en halveert u het werk. 
Vergadering met Impact
    
Brainfood=Powerfood
Gezond trainen. Dat is meer dan een stukje fruit aanbieden of even rechtstaan tijdens de pauze. Er is eten dat u helpt om beter te concentreren, uw geheugen versterkt en zorgt dat u alerter bent. Het is bewezen dat uw hersenen beter werken door het eten van pure chocolade, noten, zaden en bladgroenten. Maar ook vettige vissoorten als haring, makreel en zalm zijn gezond: ze zitten vol met Omega-3. Dat zorgt voor behoud van hersencellen en de aanmaak van serotonine. En dat laatste is dan weer goed voor uw humeur! Wegens succes kunt u ook dit jaar weer ons brainfood arrangement boeken.
Brainfood trainingsarrangement
Event Company
Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op collega’s of  klanten. Dat is het verschil dat we maken.
Lees meer
Contact
E-mail opties