Event Company Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbrief
november 2019
Geachte Relatie,
Terwijl we richting de koude en kortere dagen gaan, laat de natuur zich van haar mooiste kant zien. Net zoals onze bosrijke locaties! De prachtige herfstkleuren, vallende bladeren en het frisse weer zorgen voor een inspirerende plek om uw meeting te houden. In deze nieuwsbrief leest u nog meer voordelen van vergaderen in een bosrijke omgeving. Ook het einde van het jaar komt weer snel in zicht. Een drukke tijd! Nog even een feest of borrel voor uw collega’s of relaties regelen? Wij helpen u graag.
Lekker makkelijk: All-in feestconcept!
Met een drankje en een hapje het jaar afsluiten samen met uw collega’s en/of relaties?Terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken op het nieuwe jaar dat komen gaat? Een diner of borrel met de afdeling of juist ons All-in feestconcept (locatie met wow-effect, eten, drinken, aankleding en top service). Stuur een mailtje naar info@eventcompany.nl en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.
All-in Feestconcept
Asperge diner
4 x voordelen van vergaderen op een groene locatie
Heeft u het gevoel dat u meer uit uw vergaderingen en strategiesessies kunt halen? Probeer dan eens te vergaderen op een locatie in een bosrijke omgeving. Wedden dat u vol goede ideeën en teamspirit terug op kantoor komt? Wij geven u 4 redenen om voor een vergaderlocatie buiten de deur te kiezen.
4 voordelen van vergaderen op een groene locatie
Feestarrangement   
Interview met Chef-kok Erik-Jan Schotsman van Hooge Vuursche
Wij vroegen Erik-Jan naar zijn liefde voor koken, de huidige kooktrends en hoe hij zijn gasten blijft verrassen: ‘Ik geniet van het iedere dag koken met verse en seizoensgebonden producten.’
Interview
    
3 gangen kerstrecept en onze gouden kersttip!
Een spectaculair gerecht, een prachtig versierde boom, een mooi gedekte tafel en een relaxte gastvrouw- of heer. Met het kerstmenu van chef-kok van Landgoed Te Werve, Jeffrey van Leusden én onze gouden tip kunnen uw feestdagen niet meer stuk!
Kerstrecept
Event Company
Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op collega’s of  klanten. Dat is het verschil dat we maken.
Lees meer
Contact
E-mail opties