Event Company Online lezen  |  Afmelden
Nieuwsbrief
februari 2019
Geachte Relatie,
Staat persoonlijke aandacht voor uw collega’s en relaties ook hoog op de agenda bij u? Bij ons zeker! Met name aandacht voor een gezondere levensstijl vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij op onze locaties De Hooge Vuursche in Baarn en Te Werve in Rijswijk  een healty brainfood trainingsarrangement samengesteld. Hieronder leest u waar dit gezonde arrangement uit bestaat. Verder geven wij u 4 tips voor het organiseren van een ‘groen’ event en vertellen wij alles over een trainingsmodel waarmee u inzicht krijgt in uzelf en in anderen! 
Verbinden
Gezond trainen: Brainfood = Powerfood!
Gezonder trainen is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij werken aan een betere leefstijl. Toch is hier steeds meer behoefte aan. Dit merken wij ook op onze trainingslocaties Landgoed Te Werve in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Speciaal daarom hebben wij een extra gezond trainingsarrangement samengesteld, vol met healthy hapjes en drankjes. Voor trainingen waar de energie vanaf spat!
Trainingsarrangement
4x tips voor een ‘groen’ evenement
Wilt u een event organiseren voor uw medewerkers of klanten, en wilt u dat dit op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier gebeurt?  Wij geven u 4 tips voor het organiseren van een groen event. 
Tips voor een groen event
  
Aandacht voor uw kleurrijke team
Effectieve teams zijn de bouwstenen voor een succesvolle organisatie. Het is dan ook cruciaal dat teams hecht, evenwichtig en gefocust zijn. Met Insights Discovery heeft u een kleurmodel in handen waarmee u inzicht krijgt in uzelf én anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Lees verder hoe Insights Discovery uw team naar een hoger niveau kan brengen.
Kleurmodel voor uw training
Event Company
Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op uw collega’s of uw klanten. Dat is het verschil dat we maken.
Lees meer
Contact
E-mail opties