Event Company logo
Nieuwsbrief Event Company
december 2017
Monumentale locaties voor evenementen
Geachte relatie,
De december feestmaand staat weer voor de deur. Een drukke maand, maar ook een maand met veel gezelligheid en nieuwe voornemens. In deze mooiste tijd van het jaar draait alles rondom de warmte en gewoon gezellig samen zijn. Een knapperend haardvuur, een lekker glaasje wijn, een goed gesprek. Wilt u het jaar ook met uw collega’s in stijl afsluiten met een diner of borrel? Of juist het jaar feestelijk beginnen? Bekijk dan eens ons feestarrangement of bel: 070-41 52 185.
Kerstrecept voor u!
Kerstmenu Heeft u weinig inspiratie voor een verrassend en eenvoudig te bereiden kerstmenu? Geen paniek! Onze chef-kok Arthur Taggenbrock van Kasteel De Hooge Vuursche heeft speciaal voor u een feestelijk en culinair kerstrecept samengesteld. Deze drie gerechtjes zijn een lust voor het oog en ongelofelijk lekker! Het enige wat u hoeft te doen is de ingrediënten in huis te halen en achter de stoof te kruipen. Eet smakelijk!
7  Tips voor uw kersttafel
     
Kersttafel
  Voor het kerstdiner wilt u uw tafel waarschijnlijk net wat specialer aankleden dan voor een gewone maaltijd. Maar hoe doet U dat nou? Wij hebben de afgelopen jaren vele tafels voor feesten en partijen gedekt. En natuurlijk ook kersttafels! Onze allerbeste tips en decoratie-ideeën delen we in deze blog met u!
5 geheimen van georganiseerd werken
georganiseerd werken
  
  Uit onderzoek is gebleken dat mensen die gestructureerd leven, een grotere kans hebben om oud te worden dan mensen die dit niet doen. Want structuur en planning zorgen voor minder stress. Zou u ook meer structuur willen? Wij hebben de 5 geheimen van georganiseerd werken voor u ontrafeld.
 Trouwen in 2018 of 2019?
trouwen Kasteel De Hooge Vuursche
 

Tijdens Kerst en Oud & Nieuw worden veel huwelijksaanzoeken gedaan. Eigenlijk helemaal niet zo gek, want de feestdagen zorgen voor een gezellige en romantische sfeer waarin u samen bent met al uw dierbare vrienden en familie. Het uitgelezen moment voor een romantisch huwelijksaanzoek! What’s next? Op zoek gaan naar een mooie, stijlvolle en unieke locatie natuurlijk! 

De monumentale locaties van Event Company  hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op uw collega’s of uw klanten. Dat is het verschil dat we maken.

Met vriendelijke groet,
Event Company

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185.
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Bekijk onze verschillende social media pagina's
Is deze mailing slecht leesbaar? Bekijk de internetversie
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt zich hier uitschrijven