Event Company logo
Nieuwsbrief Event Company
oktober 2017
Monumentale locaties voor evenementen
Geachte relatie,

Feestend het jaar uit (of het nieuwe jaar in)

Het einde van het jaar is weer in zicht. De tijd om stil te staan en terug te kijken. Naar wat er goed ging, wat er beter kon, welke doelen gerealiseerd zijn en welke nog niet. Misschien wilt u uw medewerkers wel bedanken voor al het harde werk van het afgelopen jaar, omdat ze dit jaar net even dat stapje harder hebben gezet. Of met ze proosten, omdat het een alweer een tijdje geleden is dat jullie dat samen hebben gedaan. Of gewoon, omdat het altijd gezellig is een feestje met elkaar! Om welke reden dan ook, speciaal voor u hebben we dit jaar een all-in diner- en feestarrangement samengesteld.
Giraffen in het Kasteel
Giraffen in het kasteel
  Winnaars Gouden Giraffen: zó organiseer je het perfecte event.
Op 12 september ontving Event Company een grote groep eventprofessionals in één van onze locaties: De Hooge Vuursche in Baarn. Vier winnaars van de Gouden Giraffe vertelden over het concept achter hun evenement en lieten in een kort filmpje zien hoe dat uitpakte. Wat zijn hun succesfactoren? Wat kunnen organisatoren zelf toepassen op het evenement dat zij organiseren? Wij zetten de lessen van vier onderscheiden evenementen voor je op een rij.
Floor Versteegh
Floor Versteegh
  Even voorstellen…..Floor Versteegh
Sinds vier maanden hebben wij versterking binnen ons salesteam. En wat voor een versterking! Ze is een oude bekende van ons, Floor Versteegh, en zij is aan de slag gegaan als Sales Assistent. Het zou dus zomaar kunnen dat je Floor al eens aan de lijn hebt gehad, maar via deze weg wil zij zich graag aan u voorstellen!
Gemotiveerde medewerkers
Feest
 

6 tips om uw medewerkers tevreden te houden.
Wist u dat veel bedrijven hun successen niet vieren? Zo jammer vinden wij! Want juist door te focussen op wat goed gaat en nog beter kan, ontwikkel je jezelf en je bedrijf. In onze blog leest u 6 tips hoe u uw medewerkers tevreden kunt houden.

Greater Venues
Greater Venues
 

Greater Venues weet waar je moet zijn voor de meest bijzondere venues voor zakelijke bijeenkomsten in Nederland. Dus zoekt u een inspirerende locatie voor uw meeting, event, congres, feest of diner, dan bent u bij Greater Venues aan het juiste adres! Deze maand schreven ze een mooi stukje over De Hooge Vuursche. En daar zijn wij best wel een beetje trots op…Lees verder.

De locaties van Event Company  hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op uw collega’s of uw klanten. Dat is het verschil dat we maken.

Met vriendelijke groet,
Event Company

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact met ons op of bel ons op 070 - 31 98 400.
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Bekijk onze verschillende social media pagina's
Is deze mailing slecht leesbaar? Bekijk de internetversie
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt zich hier uitschrijven