Event Company logo
Nieuwsbrief Event Company
december 2016
Monumentale locaties voor evenementen
locaties Event Company in de sneeuw
Geachte relatie,
  
De feestmaanden staan weer voor de deur en wij kijken uit naar deze drukte. Heeft u nog niets geregeld, maar wilt u eigenlijk ook een borrel of feest voor uw collega’s of relaties organiseren? Wij helpen u graag op weg. Kijk naar ons all-in arrangement hieronder of stuur een mailtje naar info@eventcompany.nl en we komen met een voorstel. Voor nu wensen wij u  alvast gezellige feestdagen en een gelukkig & gezond 2017!
   
Top 11 vergadertrends 2017
Vergadertrends
 

Vergaderen is iets wat we altijd blijven doen. Maar hoe hou je het leuk en inspirerend? Wij zijn voor u op zoek gegaan naar dé trends voor 2017. Beleving, gezondheid en een all-in formule zijn een paar van die trends. Benieuwd naar alle 11 trends voor het komende jaar? U leest het in onze blog.

All-in feestarrangement
Feestarrangement
  In onze blog hierboven de ‘Top 11 vergadertrends van 2017’ leest u dat één van de trends is dat er behoefte is aan all inclusive arrangementen. En laten wij deze nu net aanbieden, ook als feestarrangement! Dus wilt u in december het jaar afsluiten of in januari het jaar inluiden met een feestelijke toast, dan kan dit bij ons voor een vaste prijs per persoon.
Event Toppers
Eventtoppers
 

Op 5 oktober vond de Jubilarissendag van Bilfinger bij ons plaats op De Lindenhof. EVENT TOPPERS, de evenementenorganisatie die verantwoordelijk was voor deze dag,  organiseerde een fantastische middag en avond vol met workshops, lunch, diner en entertainment voor ruim 230 gasten. Brenda, onze contactpersoon met wie wij al jaren fijn samenwerken, blikt met ons terug op deze onvergetelijke dag.

Even voorstellen...
Leonie Selst
 

Een paar jaar werkte ze ergens anders, maar ze is weer terug op haar oude honk! Sinds 1 augustus werkt Leonie Selst voor ons als ambassadeur en is ze verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten in de zakelijke markt. Leonie stelt zich graag aan u voor!

De locaties van Event Company  hebben allemaal een eigentijds interieur en liggen in het groen. Daarnaast maken de mensen van Event Company het verschil. Wij zijn de regisseur van uw bijeenkomst of feest. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat legt u natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden u die zekerheid. Zodat u zich voor 100% kunt focussen op uw collega’s of uw klanten. Dat is het verschil dat we maken.

Met vriendelijke groet,
Event Company

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact met ons op of bel ons op 070 - 31 98 400.
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin Bekijk onze verschillende social media pagina's
Is deze mailing slecht leesbaar? Bekijk de internetversie
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt zich hier uitschrijven